Chefir «LACTATON»

Masa: 310 gram

Graficul primirii producției

Alegeți cantitatea necesară de produse pentru fiecare zi aparte.
Puteți alege data de la 3 la 30 de zile, începînd cu data de astăzi.

Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Sb
Du
26/01
2021
27/01
2021
28/01
2021
29/01
2021
30/01
2021
31/01
2021
01/02
2021
02/02
2021
03/02
2021
04/02
2021
05/02
2021
06/02
2021
07/02
2021
08/02
2021
09/02
2021
10/02
2021
11/02
2021
12/02
2021
13/02
2021
14/02
2021
15/02
2021
16/02
2021
17/02
2021
18/02
2021
19/02
2021
20/02
2021
21/02
2021
22/02
2021
23/02
2021
24/02
2021
Date selectate *
* Obligatoriu
Preț unitar: 18.00 MDL
Cantitate:
Total 18.00 MDL

Descrierea

«LactaTon» - produs acidolactic, fabricat din lapte pasteurizat prin fermentarea acestuia cu ajutorul culturilor bacteriene pe baza la lactococi si bacterii producătoare de acid propionic si acetic.

Destinatia

Produsul este destinat pentru alimentatia nemijlocită a copiilor cu vărsta de la 3 ani (în vîrsta prescolară si scolară) si a persoanelor mature.

Modul de utilizare

Pentru a stabili schema de hrănire a copilului – se recomandă consultarea cu medicul-pediatru.

Înainte de a fi consumat, se recomandă agitarea chefirului. Produsul după deschidere se păstrează în frigider la temperatura de 4±2 °С, nu mai mult de 12 ore.

Nu se recomandă amestecarea produselor cu alte ingrediente de origine vegetală sau animală. Dar, în cazul adaosului a altor ingrediente, se amestecă exclusiv cantitatea necesară a produsului nemijlocit înainte de a fi consumat, cantitatea rămasă de produs neamestecat se păstrează în frigiider. Păstrarea produsului amestecat cu alte ingrediente este strict interzisă.

Produsul poate fi consumat de către copii si maturi pentru hrană zilnică sau periodică ca sursa de proteine si bacterii lactice, la fel ajuă la restabilirea microflorei intestinale  în cazul distrugerii partiale a acesteia în urma tratamentului cu preparate medicamentoase, inclusiv si antibioticelor.

Company MAXXmarketing GmbH

PRODUSELE NOASTRE LE PUTEȚI GĂSI ÎN REȚEAUA MAGAZINELOR:

NOI ACCEPTĂM

Back to Top