Brînză proaspătă de vaci 9% 250g

Masa: 250 gram

Graficul primirii producției

Alegeți cantitatea necesară de produse pentru fiecare zi aparte.
Puteți alege data de la 3 la 30 de zile, începînd cu data de astăzi.

Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Sb
Du
19/05
2021
20/05
2021
21/05
2021
22/05
2021
23/05
2021
24/05
2021
25/05
2021
26/05
2021
27/05
2021
28/05
2021
29/05
2021
30/05
2021
31/05
2021
01/06
2021
02/06
2021
03/06
2021
04/06
2021
05/06
2021
06/06
2021
07/06
2021
08/06
2021
09/06
2021
10/06
2021
11/06
2021
12/06
2021
13/06
2021
14/06
2021
15/06
2021
16/06
2021
17/06
2021
Date selectate *
* Obligatoriu
Preț unitar: 26.00 MDL
Cantitate:
Total 26.00 MDL

Descrierea

Brînza proaspătă de vaci - este un produs acidolactic, obţinut din lapte de vaca pasteurizat prin fermentarea lui cu bacterii lactice după care urmează procesul de sinereză (eliminarea zerului din coagul).

Brînza proaspătă de vaci prezintă o masă uniformă, uneori cu aglomerari de proteină, are un gust plin, plăcut. de culoare albă sau uşor gălbuie. Gustul brînzei este specufic, moale şi gingaş.

Destinaţia

Brînza proaspătă de vaci este o sursă neînlocuibilă de calciu şi fosfor, care participă la formarea ţesutului osos. Anume din aceste motiv produsul este benefic cît pentru copii, atît şi pentru maturi, la fel se recomandă a fi consumat de către femeile însărcinate şi persoanele în vîrstă. Pentru un om matur se recomandă de consumat în jur la 200-300 g de brînyă proaspătă pe zi, ceea ce recuperează necesarul zilnic de proteină. Trebuie de menţionat, că brînza proaspătă de vaci poate fi considerată ca produs dietetic, deoarece cazeina (proteina din ea), este uşor asimilabilă. Aminoacizii, care se conţin în brînză proaspătă, contrubuie la prevenirea bolilor hepatice. Vitaminele grupului „B” protejează de ateroscleroză.

Substanşele minerale, care intră în componenţa brînzei proaspete, participă la producţia hemoglobinei, de aceea produsul se recomandă a fi consumat pentru a preveni anemia. Brînza proaspătă se include în dieta pacienţilor cu ulcer stomacal, gastrită cronică, boli ale vizicii biliare, cu boli cardiovasculare, hipertensiune arterială.

Bactriile acidolactice, care sunt prezente în brînză, îmbunătăţesc funcţia tractului gastro-intestinal. Dar pacienţilor ce suferă de boli gastro-intestinale, se recomandă de consumat brînza proaspătă în stare prelucrată.

Modul de utilizare

Brînza proaspătă de vaci este benefică cum în stare proaspătă, la fel şi prelucrată termic. Acest produs este unic prin aceea că la fel de bine se combină şi cu produsele dulci şi cu cele sărate. Brînza proaspătă de vaci este foarte benefică sănătăţii şi gustoasă anume în stare proaspătă. Ea poate fi consumată ca desert, amestecînd-o cu o cantitate mică de zahăr, miere, frişcă sau dulceaţă, cu stafide, fructe, ciocolată sau cu o altă umplutură. Brînza proaspătă este la fel de gustoasă şi sărată, cu adaos de smîntînă, verdeaţă, usturoi, condimente picante.

Din brînză proaspătă se prepară produse de patiserie, dulci sau sărate, cu adaos de legume, cu adaos de legume, coltunaşi cu umplutură din brînză, clătite cu brinza. La fel de populare sunt şi recetele de cozonac cu brînză şi plăcinte moldovenesti.

Company MAXXmarketing GmbH

PRODUSELE NOASTRE LE PUTEȚI GĂSI ÎN REȚEAUA MAGAZINELOR:

NOI ACCEPTĂM

Back to Top