Brînză proaspătă de vaci 9% 250g

Masa: 250 gram

Graficul primirii producției

Alegeți cantitatea necesară de produse pentru fiecare zi aparte.
Puteți alege data de la 3 la 30 de zile, începînd cu data de astăzi.

Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Sb
Du
01/11
2020
02/11
2020
03/11
2020
04/11
2020
05/11
2020
06/11
2020
07/11
2020
08/11
2020
09/11
2020
10/11
2020
11/11
2020
12/11
2020
13/11
2020
14/11
2020
15/11
2020
16/11
2020
17/11
2020
18/11
2020
19/11
2020
20/11
2020
21/11
2020
22/11
2020
23/11
2020
24/11
2020
25/11
2020
26/11
2020
27/11
2020
28/11
2020
29/11
2020
30/11
2020
Date selectate *
* Obligatoriu
Preț unitar: 25.00 MDL
Cantitate:
Total 25.00 MDL

Descrierea

Brînza proaspătă de vaci - este un produs acidolactic, obţinut din lapte de vaca pasteurizat prin fermentarea lui cu bacterii lactice după care urmează procesul de sinereză (eliminarea zerului din coagul).

Brînza proaspătă de vaci prezintă o masă uniformă, uneori cu aglomerari de proteină, are un gust plin, plăcut. de culoare albă sau uşor gălbuie. Gustul brînzei este specufic, moale şi gingaş.

Destinaţia

Brînza proaspătă de vaci este o sursă neînlocuibilă de calciu şi fosfor, care participă la formarea ţesutului osos. Anume din aceste motiv produsul este benefic cît pentru copii, atît şi pentru maturi, la fel se recomandă a fi consumat de către femeile însărcinate şi persoanele în vîrstă. Pentru un om matur se recomandă de consumat în jur la 200-300 g de brînyă proaspătă pe zi, ceea ce recuperează necesarul zilnic de proteină. Trebuie de menţionat, că brînza proaspătă de vaci poate fi considerată ca produs dietetic, deoarece cazeina (proteina din ea), este uşor asimilabilă. Aminoacizii, care se conţin în brînză proaspătă, contrubuie la prevenirea bolilor hepatice. Vitaminele grupului „B” protejează de ateroscleroză.

Substanşele minerale, care intră în componenţa brînzei proaspete, participă la producţia hemoglobinei, de aceea produsul se recomandă a fi consumat pentru a preveni anemia. Brînza proaspătă se include în dieta pacienţilor cu ulcer stomacal, gastrită cronică, boli ale vizicii biliare, cu boli cardiovasculare, hipertensiune arterială.

Bactriile acidolactice, care sunt prezente în brînză, îmbunătăţesc funcţia tractului gastro-intestinal. Dar pacienţilor ce suferă de boli gastro-intestinale, se recomandă de consumat brînza proaspătă în stare prelucrată.

Modul de utilizare

Brînza proaspătă de vaci este benefică cum în stare proaspătă, la fel şi prelucrată termic. Acest produs este unic prin aceea că la fel de bine se combină şi cu produsele dulci şi cu cele sărate. Brînza proaspătă de vaci este foarte benefică sănătăţii şi gustoasă anume în stare proaspătă. Ea poate fi consumată ca desert, amestecînd-o cu o cantitate mică de zahăr, miere, frişcă sau dulceaţă, cu stafide, fructe, ciocolată sau cu o altă umplutură. Brînza proaspătă este la fel de gustoasă şi sărată, cu adaos de smîntînă, verdeaţă, usturoi, condimente picante.

Din brînză proaspătă se prepară produse de patiserie, dulci sau sărate, cu adaos de legume, cu adaos de legume, coltunaşi cu umplutură din brînză, clătite cu brinza. La fel de populare sunt şi recetele de cozonac cu brînză şi plăcinte moldovenesti.

Company MAXXmarketing GmbH

PRODUSELE NOASTRE LE PUTEȚI GĂSI ÎN REȚEAUA MAGAZINELOR:

NOI ACCEPTĂM

Back to Top